Till salu

Storvreta, Uppsala

Jan Eriks väg 14D

Nästa visning
calendar icon söndag 10 mars 14:00 - 15:00
5 950 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 137 m2 boarea
  • 764 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2013
Jan Eriks väg 14D

Välkommen till denna ljusa pärla på Jan Eriks Väg 14D beläget på återvändsgata i trivsamma Storvreta!
Detta parhus, byggt 2013, erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö på hela 137 kvadratmeter där planlösningen fördelar sig på entréhall, tvättstuga med grovingång, generöst tilltaget kök, duschrum med kakel och klinkergolv, vardagsrum med utgång till ett härligt uterum och vidare från denna del nås ett stort trädäck med spa-bad.
Övervåningen öppnar upp med allrum och från denna del av huset nås de tre sovrummen samt ett rymligt duschrum även det med kakel och klinkergolv.

Den lättskötta trädgården är perfekt för solälskaren med många soltimmar att njuta av. Här finns ett praktiskt förråd för extra förvaringsmöjligheter och en carport med angränsande isolerat förråd.
Beläget på en trygg återvändsgata och med ett barnvänligt läge, erbjuder detta hem den ultimata harmonin mellan lugn och närhet till det vardagliga.

Storvreta erbjuder allt tänkbara service och bl.a gott om fritidsaktiviteter allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen såsom matbutiker med generösa öppettider, gym, förskola och skola upp till årskurs 9. Utmärkta kommunikationer med både tåg och buss och väljer du att pendla med bil nås E4:an på endast några minuter, vilket gör vardagen smidigare och ger dig mer tid att njuta av allt som detta fantastiska område har att erbjuda.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 10 mars, 14:00 - 15:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Jan Eriks väg 14D, Till salu i Storvreta, Uppsala Planlösning från Jan Eriks väg 14D, Till salu i Storvreta, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad