Såld

Jakobsberg, Västerås

Jakobsbergsplatsen 6A

Slutpris: 2 135 000 kr

Jakobsbergsplatsen 6A

Mycket charmig 3 rok med öppen spis och fri utsikt i stabil förening på populära Jakobsbergsplatsen!

- Beläget i hus med hiss
- Genomgående fina ytskikt
- Öppen spis
- Mycket stabil förening med låga avgifter

Varmt välkomna till denna genomgående trevliga bostad som är väl omhändertagen och har fina 50-talsdetaljer kvar. Boendet karaktäriseras av generösa ytor, fin fiskbensparkett i vardagsrummet, öppen spis och fint läge utan insyn. Helkaklat badrum och fräscht kök med full maskinell utrustning ger en modern touch på denna annars väldigt tidstypiska bostad. Bostaden erbjuder även gott om förvaring via flertalet garderober och två förråd.

Mycket stabil förening med många större renoveringar gjorda under 2000-talet. Utöver det har föreningen lyckats bibehålla en god ekonomi med en låneskuld på 2 260 kr/kvm (enligt ÅR 2022). På taket erbjuds en stor takterrass med fantastiska vyer.

Beläget på återvändsgata vilket innebär minimalt med trafik och mycket skyddat läge. Här bor ni lugnt och bekvämt med gångavstånd till det mesta. Ett stenkast från bostaden återfinnes förskola och Djäkneberget med lummig natur. På kort promenadavstånd når ni busshållplats, skolor, promenadstråk längs Svartån samt direkt närhet till Västerås city med mångfacetterat utbud av butiker och restauranger samt centralstation.

Kort sagt en fantastisk bostad väl värt ett besök, varmt välkomna på visning!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Jakobsbergsplatsen 6A, Såld i Jakobsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad