Såld

Jakobsberg, Västerås

Jakobsbergsgatan 43A

Slutpris: 1 995 000 kr

Jakobsbergsgatan 43A

Rymlig 2 rok på populär adress, i fint skick och med fantastisk balkong och uteplats!

- En halvtrappa upp i huset
- Stor uteplats och balkong
- Genomgående fint skick
- Ekonomiskt stabil brf

Bekvämt beläget en halvtrappa upp i huset välkomnas du in i denna trivsamma 2a om 64 kvm. Boendet karaktäriseras av genomgående fint skick, helkaklat badrum (förberett för tvättmaskin), rymligt kök med fullstor kyl och frys, väl tilltaget sovrum, gott om förvaring via inbyggda garderober, klädkammare samt två tillhörande förråd och sist men inte minst den mycket generösa uteplatsen samt balkong med utsikt mot grönska.

Ekonomiskt stabil förening med mycket låg skuldsättning (1 248 kr/kvm enl ÅR 22/23).

Beläget intill återvändsgata vilket innebär minimalt med trafik och mycket skyddat läge. Här bor ni lugnt och bekvämt med gångavstånd till det mesta. Ett stenkast från bostaden återfinnes förskola och Djäkneberget med lummig natur. På kort promenadavstånd når ni busshållplats, skolor, promenadstråk längs Svartån samt direkt närhet till Västerås city med mångfacetterat utbud av butiker och restauranger samt centralstation.

Det här är en mycket attraktiv bostad som prickar in de flesta rutorna i sökandet efter den perfekta tvåan, varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Jakobsbergsgatan 43A, Såld i Jakobsberg, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad