Såld

Graneberg, Uppsala

Jägarvägen 2B

Slutpris: 7 480 000 kr

Jägarvägen 2B

Med gångavstånd till badplats!

Varmt välkomna till denna trevliga tvåplansvilla med ostört läge i populära Sunnersta/Graneberg, ett stenkast från bad- och båtliv i Ekoln! Flexibel planlösning med möjlighet till 4 sovrum. Här finns också rymlig och välkomnande entréhall med goda förvaringsmöjligheter, stort vardagsrum med öppen spis och burspråk, ett sovrum, helkaklat badrum med bastu samt tvättstuga med gott om förvaring. En trappa upp finns ett stort kök med gott om förvaringsmöjligheter och utgång till stor balkong med fin utsikt över Graneberg. Två sovrum varav ena har utgång till altanen på baksidan samt ett helkaklat badrum en suite. Rymligt vardagsrum med plats för större matplats invid burspråk med utsikt över grönskande träd och vattenutsikt. Här finns en värmande öppen spis. Utgång till husets altan på baksidan.

Uppvuxen och lummig trädgård med prydnadsväxter, fruktträd och bärbuskar. Här finns också gräsytor och tomten gränsar dessutom mot skogsparti vilket ger ytterligare möjlighet till lek och äventyr för barnen! På tomten finns även ett isolerat förråd för dig som vill ha din hobbyverksamhet där eller bara använda det som extra sovplatser för gäster. Plats för två-tre bilar på uppfarten.

Sunnersta/ Graneberg erbjuder lugna och idylliska villakvarter samtidigt som man har nära till allt vad Uppsala har att erbjuda. Goda kommunikationer med buss och förskolor samt skolan ligger nära huset.
Sommartid kan man promenera ner till badet vid Lyssnaängen, Granebergsparken och Alnäs. Gångavstånd till stora klippta gräsytor (Gottsundagipen). Även nära till grusplan och kanske Sunnerstas/ Grabebergs största fritidsattraktion; slalombacken! Promenadavstånd till Skarholmen med dess sköna skärgårdsliknande miljö. Längs med Fyrisån går vackra promenadstråk som leder ända in till city. Vintertid kan man roa sig både med långfärdsskridskoåkning och snabba turer i skidbacken. Nära till naturen, både Vårdsätraskogen, Ekoln och Årike Fyris.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad