Såld

Stockholm

Ingemarsgatan 10, nb

Slutpris: 7 150 000 kr

Ingemarsgatan 10, nb

Väldisponerad sekelskiftesdröm med lugnt läge invid Vanadislunden

Lägenheten är belägen i ett trivsamt läge mot lugna Ingemarsgatan. I en fastighet från 1890 finner du här många av tidstypiska detaljer från byggåret såsom djupa fönsternischer, generös takhöjd och vackert trägolv. Bostaden består idag av tre sovrum och har en välplanerad planlösning med ett rymligt vardagsrum med plats för soffa och matbord, köket är delvis öppet ut mot vardagsrummet och skapar ett bra flöde genom bostaden. Badrummet är helkaklat och har badkar, dubbla handfat och vägghängd wc-stol. Läs mer under "rumsbeskrivningen om varje rum".

Sibirien erbjuder ett fantastiskt utbud av restauranger och caféer på Roslagsgatan och Odengatan. Med närheten till Odenplan når du ytterligare mängder av butiker, gym, caféer och restauranger. Utmärkta kommunikationer med innerstadsbussar och tunnelbana. Dessutom finns här pendeltåg som erbjuder ett ännu större kommunikationsnät vid Odenplan. Inom 5 min promenad finns Meno Male, Storstad, Balzac, Svartengrens och Pom & Flora. Dessutom erbjuds ett bra utbud av livsmedelsbutiker som Ica Baronen och Coop på Odengatan. Gillar du natur har du flertalet grönområden såsom vackra Hagaparken och Vanadislunden.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ingemarsgatan 10, nb, Såld i , Stockholm Planlösning från Ingemarsgatan 10, nb, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad