Såld

Viksäng, Västerås

Infanterigatan 49

Slutpris: 3 500 000 kr

Infanterigatan 49

Välplanerat enplansradhus på friköpt tomt med generös inglasad altan och många utförda renoveringar

- Mycket välskötta ytskikt
- Friköpt tomt
- Enplansradhus
- Många utförda renoveringar

Varmt välkomna till denna fantastiskt välplanerade enplansradhus där många renoveringar är gjorda. Här bor ni med gott om plats för familjen med tre sovrum, stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket och rymlig inglasad uteplats. Huset har sedan 2014 fått bland annat fått nya fönster, nytt tak, fiber indraget, klinker- och parkettgolv, badrum renoverat och omdragning av el. Tomten är lättskött med trädäck, plats för odling och med en förrådsbyggnad för extra förvaring. Till huset hör en garageplats i länga och p-plats.

Viksäng är ett omåttligt populärt område för såväl barnfamiljer som pensionärer. Här bor ni med allt på bekvämt avstånd. I närområdet finns gott om förskolor, skolor upp till åk 9 samt lekparker. På promenad- eller cykelavstånd finns gym, grönområden (parker samt Björnön/Mälaren), matbutiker, vårdcentral och apotek. Hälla shopping ligger några minuters bilfärd från bostaden med stormarknader, restauranger och systembolag. På behändigt cykelavstånd nås Västerås sjukhus, centralstationen och Västerås city.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Infanterigatan 49, Såld i Viksäng, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad