Såld

Kungsholmen, Stockholm

Inedalsgatan 7

Slutpris: 10 250 000 kr

Inedalsgatan 7

Välplanerad sekelskiftesfyra med renoveringsbehov , originaldetaljer och ev möjlig balkong!

Presenterar en fantastisk sekelskiftesfyra där du kan skapa ditt drömboende belägen i vacker fastighet anno 1885. Här bor du på ett toppläge med närhet till Kungsholms Strand och Fridhemsplan med all tänkbar service.

- Renoveringsdröm
- Sekelskifte
- Ev möjlighet att bygga balkong (bygglov behöver sökas)
- Välplanerad
- Tre bra sovrum
- Originaldetaljer
- Kabel-TV (basutbud) och bredband 250/250 Mbit ingår i avgiften
- Källarförråd
- Vacker fastighet
- Attraktivt läge
- Bra kommunikationer

Nu saluförs en ytterst välplanerad sekelskiftesfyra om 100 kvadratmeter. Bostaden har välbevarade sekelskiftesdetaljer anno 1885 som återfinns i vackert trägolv, höga golvsocklar och originaldörrar. Mycket generös takhöjd i kombination med stora fönster ger en genomgående härlig rymd och rikligt ljusinsläpp. Väl tilltaget vardagsrum med plats för stor soffgrupp och rymligt kök med plats för en matgrupp. Två bra sovrum med bra förvaring i flera garderober och ytterligare ett rofyllt sovrum som vetter mot föreningens lugna innergård. Generös hall med bra förvaring, badrum med badkar och tvättmaskin samt en gäst-wc.

Toppläge på Kungsholmen invid grönskande Kronobergsparken. Här bor du med närhet till trevliga promenadstråk längs Kungsholmsstrand och Norr Mälarstrand. Även grönskande Rålambshovsparken med dess rekreationsmöjligheter är nära. Runt knuten finns Västermalmsgallerian med sitt breda utbud av butiker, service och livsmedelsaffärer. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar. På behagligt promenadavstånd nås Hötorget och Centralen.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Inedalsgatan 7, Såld i Kungsholmen, Stockholm Planlösning från Inedalsgatan 7, Såld i Kungsholmen, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad