Såld

Kungsholmen, Stockholm

Inedalsgatan 5

Slutpris: 3 800 000 kr

Inedalsgatan 5

Ljus 1,5a med inglasad balkong, låg avgift och garage i huset!

Välkommen till en ljus 1,5a med inglasad balkong! Här bor du med låg avgift som inkluderar såväl värme, vatten, kabel-tv och bredband som hushållsel och bostadsrättstillägg.

- Mycket låg avgift
- Inglasad balkong
- Välplanerad
- Tvättmaskin & diskmaskin
- Bra förvaring
- Garage i huset för 400kr/mån
- Invid Kronobergsparken
- Goda kommunikationer

Ljus och hemtrevlig bostad om 43,5 välplanerade kvadratmeter. Lättmöblerat vardagsrum med plats för önskat vardagsrumsmöblemang och stilrent kök utrustat med diskmaskin. Rymlig sovalkov med plats för dubbelsäng och utgång till bostadens inglasade balkong. Helkaklat badrum med badkar och välkomnande hall med plats för avhägning. Genomgående bra förvaring i flera garderober och extern förvaring i ett vindsförråd.

Toppläge på Kungsholmen invid grönskande Kronobergsparken. Populära Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand samt Riddarfjärdens vatten och båtliv nås på kort promenadavstånd. Även grönskande Rålambshovsparken med dess rekreationsmöjligheter är nära. I närheten finns Fridhemsplan med fullt utbud av service och flertalet butiker. Vid Fridhemsplan finns utmärkta kommunikationer med två tunnelbanelinjer och bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Inedalsgatan 5, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad