Såld

Stockholm

Inedalsgatan 5, 2 tr

Slutpris: 3 800 000 kr

Inedalsgatan 5, 2 tr

Möjlig minitvåa med mycket låg avgift och stor balkong! Garage i huset för 400 kr!

Varmt välkomna till denna möjliga minitvåa med mycket låg avgift och stor balkong! Garage i huset för 400 kr! Nu har ni chansen att förvärva detta drömboende med lugnt gårdsläge på centrala Kungsholmen. Bostaden går enkelt att göra om till en modern minitvåa genom att sätta upp en industrivägg i det generösa allrummet. Här har ni ett genomgående bra skick och fina materialval och har rikligt med ljusinsläpp från stort fönsterparti mot föreningens trivsamma innergård. Lägenhetens balkong är mycket rymligt och inrymmer soffgrupp, matbord och fina växter för den som önskar. Den självklara platsen att vistas på en sommarkväll!

Tack vare föreningens goda och stabila ekonomi bor ni här med en mycket låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägget samt hushållsel. Till lägenheten hör även ett vindsförråd. I närheten av bostaden finns badplatser, parker och uteserveringar såväl som Fridhemsplans stadspuls några minuter bort med både trevliga restauranger, mysiga caféer samt shopping i bl.a. Västermalmsgallerian. Här finns även mycket goda kommunikationer i form av T-banans gröna och blå linje samt flertalet busslinjer.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad