Såld

Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm

Inedalsgatan 21, 3tr

Slutpris: 1 810 000 kr

Inedalsgatan 21, 3tr

I toppläge hittar du Kungsholmens mest kvadratsmarta etta!

Varmt välkommen till Kungsholmens mest kvadratsmarta sekelskiftesetta! Lägenheten erbjuder fri utsikt, en fantastiskt smart planerad planlösning och ligger precis invid Kungsholms strand och Karlsbergskanalen.

- Perfekt planerad
- Fri utsikt
- Sekelskifte
- Ingen insyn
- Bästa läge invid Kungsholms strand
- Bra kommunikationer

Bostadens allrum har ett vackert ljusinsläpp genom det stora fönstret. Här finns det plats för en soffa(bäddsoffa) och soffbord. Köksdelen är väl genomtänkt och har plats för induktionshäll, förvaring och arbetsyta. Helkaklat badrum med optimal placering av dusch och toalett för att nyttja ytan som bäst. Trots sina få kvadratmeter finns det plats för allt som gör att lägenheten känns som hemma. Från sovloftet kan du överblicka allrummet och du har fri utsikt genom det stora fönstret.

Bostaden är belägen i Brf Roddaren 27 som är en mycket bra förening

Här bor du med ett attraktivt läge med absolut närhet till kommunikationer, närservice samt grönområden vid Kungsholms strand och Klara sjö. Kort promenad och du befinner dig i Stockholms city samt Centralstation med Arlanda Express, Regional tåg och pendeltåg. I området finns även flertalet caféer och restauranger.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Inedalsgatan 21, 3tr, Såld i Kungsholmen - Kungsholms strand, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad