Såld

Kungsholmen, Stockholm

Industrigatan 9, 4 tr

Slutpris: 2 640 000 kr

Industrigatan 9, 4 tr

Fint renoverad och välplanerad bostad med fransk balkong i sydväst!

Varmt välkomna till denna fint renoverade och välplanerade bostad med fransk balkong i sydväst! Här bor ni på en lugn gata i ett mycket trivsamt boende i en välskött fastighet med låga avgifter och mycket låg belåning (827 kr/kvm). Lägenheten är bra planerad och har ett separat nyrenoverat och fullt utrustat arbetskök, ett rymligt badrum och ett trivsamt allrum med en naturlig plats för sovrumsdel, soffa, soffbord och mediamöbel samt matplats. Ni har även en fin platsbyggd klädkammare från AcmeInteriör som nyttjar takhöjden hela vägen upp och plats för ytterligare förvaring om önskas. Bostaden pryds av flertalet välbevarade originaldetaljer från fastighetens byggår såsom fiskbensparkett, speglade dörrar, tidstypisk hatthylla och en generös takhöjd. För ytterligare förvaring har ni även ett vindsförråd.

Optimalt läge på Kungsholmen med Västermalmsgallerian med alla dess butiker, serviceinrättningar och flertalet populära restauranger, caféer och bagerier ett stenkast bort. Svårslagna kommunikationer med både buss och tunnelbana (grön och blå linje) inom ett par minuters promenad samt härliga promenadstråk längs Karlbergskanalen.

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad