Såld

Kungsängen, Uppsala

Industrigatan 37

Slutpris: 3 995 000 kr

Industrigatan 37

4:a högt upp i hus på gavel; två våtutrymmen med dusch och två balkonger i olika väderstreck.

Välkomna till en ytterst välplanerad 4:a belägen högt upp i hus på gavel med stora fönsterpartier som bjuder på vidsträckt vy över stora delar av Uppsala. Genomtänkt planlösning med vardagsrum och kök i halvöppen lösning som gynnar både gemensam matlagning och umgänge, tre sovrum med plats för säng samt ytterligare möblemang, två våtutrymmen med dusch-, tvätt- och torkmöjligheter, rymlig klädkammare och hall med god avhängningsyta i platsbyggd garderob.

Det bästa med bostaden är de två balkongerna i söder respektive öster. Den mindre balkongen i öster bjuder på morgonsol till frukosten och den större om 12,5 kvm i söder ger plats åt dagens allra varmaste soltimmar. Båda är utrustade med belysning, eluttag, trall och rymmer möblemang samt egna planteringar.

Bostad inredd i klassisk skandinavisk stil med materialval som smälter in med övrig inredning och sedan kombineras med nymålade väggar samt tak och enhetliga parkettgolv. Njut av nyproduktionens alla fördelar med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, rejäla rum, två helkaklade våtutrymmen, god klädförvaring i platsbyggd garderob samt i klädkammare, hiss från markplan, bra ljudisolering, lättillgänglig parkering i fastighetens garage och extern förvaring i källarförråd.

Bostadsrättsförening med god ekonomi, normal belåning, gemensamt elavtal och Telia Triple Play samt bostadsrättstillägg inkluderat i månadsavgiften. Det finns invändigt cykelförråd, barnvagnsförråd och mycket välvårdad innergård med inbjudande orangeri, grönska och välutrustad lekplats.

Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, två gym, två frisersalonger, skönhetssalong, mataffär, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Industrigatan 37, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad