Kommande bostad

Stockholm

Industrigatan 10

  • price tag icon 3 245 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 51 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 245 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1930
Industrigatan 10

Välkommen till denna yteffektiva 2:a med utsikt mot Karlbergskanalen!

Denna bostad har stora sociala ytor så som det rymliga köket med utsikt ut mot karlbergskanalen, kontor/ inre hallen med stort utbud av platsbyggda garderober likaså vardagsrummet som rymmer god plats för större soffa och annat möblemang samt ett nygjort badrum som går i ljus granitkeramik.
Lägenheten genomsyras av ljusinsläpp, fin fiskbensparkett och den magiska utsikten ut mot kanalen och båtarna. Inte nog med förvaring i form av de platsbyggda garderoberna i den inre hallen, finner du även ytterligare två skåpsförråd vid entrén mot köket.

Bostaden ligger i det lugna och eftertraktade området på Kungsholmen, ett stenkast bort från Karlbergskanalen och det vackra promenadstråken vid Kungsholms Strand. Ett trivsamt område med nära avstånd till stort utbud av både matbutiker, Systembolaget, gym, Västermalmsgallerian för shopping och service, samt restauranger, caféer och vinbarer. Med en promenad över Sankt Eriksbron når du Vasastan där du finner populära Rörstrandsgatan med ytterligare utbud av restauranger samt caféer.

Mycket bra kommunikationsmöjligheter med tunnelbanestationen Fridhemsplan eller Rådhuset, samt närliggande busshållplatser. På ca. 20 minuter tar du dig till T-Centralen via gång.

Intresseanmälan
Maria Cenner
Ansvarig mäklare

Maria Cenner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Industrigatan 10, Kommande i , Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad