Såld

Kristiansborg, Västerås

Iggebygatan 10

Slutpris: 4 200 000 kr

Iggebygatan 10

Charmigt 1900-talshus på Kristiansborg!

Varmt välkommen till Iggebygatan 10 och detta charmiga hus byggt 1906. Huset har genomgått stora renoveringar och ombyggnationer över tid men med bibehållen charm och klassisk karaktär!

Trägolv, generös takhöjd och fina snickerier är genomgående i hela huset! Gott om yta fördelat på fyra plan. Entréplan erbjuder en inbjudande hall med gott om förvaring och gott om plats för familjeliv och sociala ytor via vardagsrum och matrum samt ett praktiskt och funktionellt kök som är utrustat med allt man behöver. Övervåningen erbjuder två tilltalande sovrum med förvaring och ett stort badrum med tvättstuga samt en balkong i soligt läge. På vindsvåningen har du tre rum till att nyttja enligt tycke och behov. I källaren har du gillestuga, relax, toalett och förvaring.

Trevlig trädgårdstomt om 1 110 kvm. Här kan du njuta av trädgårdsarbete, lek och avkoppling i en privat och lummig miljö. Det finns även ett uthus som erbjuder en snickarbod och ett hobbyrum, perfekta utrymmen för dina kreativa projekt.

Läget är optimalt med närhet till Rocklunda, Västerås City och allt staden har att erbjuda. Kristiansborg är ett attraktivt område med charmiga gator och grönområden. Här finns också bra kommunikationer och skolor inom bekvämt avstånd.

Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att äga ett vackert hem med mycket karaktär och generösa ytor. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad