Såld

Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm

Igeldammsgatan 34

Slutpris: 4 550 000 kr

Igeldammsgatan 34

Välkommen till denna pärla på fjärde våningen i Brf Igelkotten 34, ett charmigt bostadshus från 1929 beläget i hjärtat av Stockholm. Med en boyta på 40 kvadratmeter och en balkong som bjuder in till härliga sommarkvällar, är detta den perfekta bostaden för dig som söker det där lilla extra.

Det höga läget ger fantastisk utsikt och närheten till sjön skapar en känsla av lugn och harmoni mitt i stadspulsen. Föreningen, med ett gott rykte och stabil ekonomi, gör att du kan känna dig trygg och välkommen hem varje dag.

Området kring bostaden kryllar av spännande restauranger, mysiga caféer och grönskande parker. Med närhet till allt du behöver i vardagen och goda kommunikationer blir vardagslivet enkelt och smidigt.

Det här är en unik möjlighet att förvärva en bostad i ett av stadsdelens mest eftertraktade områden.

Natalie Strand
Ansvarig mäklare

Natalie Strand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Natalie

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Igeldammsgatan 34, Såld i Kungsholmen - Fridhemsplan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad