Såld

Kungsholmen, Stockholm

Igeldammsgatan 14, vån 4

Slutpris: 3 990 000 kr

Igeldammsgatan 14, vån 4

Fantastisk lägenhet i högt läge på våning 4 med genomgående bra skick

Här presenteras en lägenhet som är bäst i klassen! En ljus och ytterst välplanerad bostad som är stilrent renoverat och belägen högt upp i huset. Belägen i populära Brf Färjan med fönster mot lugna Alströmergatan bor du här med direkt närhet till Kungsholms strand och i ett av Kungsholmens absoluta topplägen.

-I toppläge med närhet till allt
- Promenadavstånd till Norr mälarstrand, Vasastan och City
- Rikligt utbud med restauranger och butiker
-Stabil förening
-Låg belåning om endast 1902 kr/kvm
-Vacker vy mot Norra tornen
-Genomgående toppskick
-Social planlösning

Denna lägenhet är utöver det vanliga med helt perfekt planlösning och genomgående bra skick. Många detaljer från byggåret såsom djupa fönsternischer, stora spröjsade fönster samt generös takhöjd. Lägenheten är genomgående i toppskick med vacker fiskbensparkett i de sociala delarna av bostaden. Bostaden nyttjar varenda kvadratmeter och är perfekt för sociala sammankomster. I kombination med det ett helkaklat badrum med tvättmaskin och ett rogivande sovrum som rymmer säng och en garderob. En stor klädkammare för den som kräver mycket förvaring.

Som en del av Brf Färjan tillhör du en äkta och stabil bostadsrättsförening som registrerades 1929. Föreningen äger marken och består av 490 lägenheter och 42 lokaler och beskattas som men äkta bostadsrättsförening. Föreningen är HSB-förening med extremt god ekonomi och endast 1902 kr/kvm i belåning. Husen är K-märkta, vilket innebär att de är särskilt värdefulla ur kulturhistorisk synpunkt.

-En personlig favorit är att boka bord på kvarterskrogen och prisbelönta AG :s som drivs av stjärnkocken Johan Jureskog . Ett besök du kommer berätta om för dina nära och kära.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Igeldammsgatan 14, vån 4, Såld i Kungsholmen, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad