Till salu

Ormbacka, Järfälla

Idunslingan 9

5 400 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 131 m2 boarea
  • 9 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 648 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Idunslingan 9 Visa projekt

Radhus 6 rum och kök

Välkommen hem till detta smakfulla och stilrena radhus om 131 kvm med uteplats.

Bostaden karaktäriseras av fint ljusinsläpp via stora fönster och takfönster på övre plan som bjuder in på ett trevligt allrum, stilrena och moderna materialval. Trevliga sommarkvällar kan med fördel spenderas på den vältilltagna uteplatsen.
Bostaden erbjuder öppna och sociala sällskapsytor med optimal planerad planlösning mellan kök och vardagsrum. 6 rum och kök, separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt två badrum.
Utöver detta så bjuder detta boende på solceller på tak, vattenburen golvvärme på entréplan samt smarta förvaringsmöjligheter.

Välkommen på visning!

Intresseanmälan

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad