Såld

Vasastan, Stockholm

Idungatan 6

Slutpris: 7 375 000 kr

Idungatan 6

Unikt townhouse i tre plan nära Odenplan!

EGET TOWNHOUSE! - Nu finns möjligheten att förvärva ett fantastiskt boende i eget gårdshus i tre plan. Inga väggar mot grannar ger en väldigt privat och tyst känsla. Detta enastående boende med en total golvyta på 70 kvm (varav 22 kvm biyta och 14 kvm golvyta med snedtak) erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum med stor social yta i öppen planlösning mot kök. Här finns gott om plats för soffa med tillhörande möblemang samt matplats där det kan spenderas trevliga middagar. Stilrent kök med full maskinell utrustning och vinkyl. Underbar uteplats om ca 8 kvm med gott om utrymme för utemöbler, grill och planteringar. Bostadens överplan har rikligt ljusflöde från takfönster och rymmer dubbelsäng med tillhörande sidobord samt läshörna. På nedre plan finns ett helkaklat badrum med spakänsla samt en generös walk-in-closet. Här bor du i en välskött förening med garageplatser i huset. Attraktivt läge med närhet till Hagaparkens grönområde och citypulsen vid Odenplan.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Idungatan 6, Såld i Vasastan, Stockholm Planlösning från Idungatan 6, Såld i Vasastan, Stockholm Planlösning från Idungatan 6, Såld i Vasastan, Stockholm Planlösning från Idungatan 6, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad