Såld

Vasastan, Stockholm

Idungatan 10A

Slutpris: 11 700 000 kr

Idungatan 10A

Genomgående bostad belägen i gårdshus med två kakelugnar och balkong belägen i lugnt gårdsläge

Här presenteras en fantastisk bostad i bevarad fastighet anno 1903 som för första gången är till salu. Bostaden har i över 100 år tillhört samma familj, men ska nu förmedlas vidare. På en lugn enkelriktad gata finns denna vackra fastighet belägen i bästa läge invid Odenplan. Bostaden är bevarad i dess original och fullkomligt flödar av ett vackert ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och den genomgående planlösningen. Detaljer såsom spegeldörrar, kakelugnar, generös takhöjd, stuckaturer och takrosetter för att nämna några av alla underbara attribut från byggåret.

-Sekelskiftescharm
-Gårdshus
-Fastighet anno 1903
-Bevarade originaldetaljer
-Generös takhöjd om ca 3 m
-Genomgående ljusinsläpp
-Möjlig 4 rok
-Stabil förening med belåning om endast 4 560 kr/kvm
-I bästa läge på lugn gata
-Bra kommunikationer
-Rikligt restaurang- och serviceutbud

Genomgående skvallras det om sekelskiftet redan när du kommer in i trapphuset. Detaljer såsom vackra trägolv, gedigna snickerier såsom spegel fönster, spegeldörrar, tidstypiska fönster med djup nisch samt en generös takhöjd på över 3 meter och 2 vackra kakelugnar. Lägenheten är disponerad som 3 rum och kök, men har oändligt med möjligheter för den som vill sätta sin egen karaktär på bostaden.

Som en del av Brf Idun Stockholm bor du i en fastighet anno 1903 som består av 35 bostadsrätter varav 2 lokaler samt 1 lokal med hyresrätt. Fastigheten är väldigt välskött och marken ägs av föreningen. Ekonomiskt är det en stabil förening som har en skuld per kvm på endast 4 960 kr/kvm. Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget. I fastigheten finns gemensamhetsutrymmen tvättstuga, cykelförråd samt uppställning för barnvagnar.

Lägenhetens centrala läge invid Odenplan erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med Odenplans goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg och innerstadsbussar. Området är levande med närhet till grönområden såsom Hagaparken, Vasaparken och Vanadislunden. Rikt restaurangutbud med bland annat klassiska restauranger såsom Balzac och Tennstopet i direkt närhet. Lägesmässigt är detta ett av Vasastans eftertraktade områden och bostaden är en pärla ni inte vill missa. Hjärtligt välkomna på visning!

-En personlig favorit är att börja en helgmorgon med en promenad runt intill liggande Hagaparken för att sedan avnjuta en härlig brunch på klassiska Balzac och varför inte låta kvällen utvisa vilken av alla närliggande restauranger som blir destination för en trevlig middag!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Idungatan 10A, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close