Såld

Svartbäcken, Uppsala

Idrottsgatan 17

Slutpris: 1 895 000 kr

Idrottsgatan 17

VÄLPLANERAD OCH RENOVERAD TVÅA. BELÄGEN PÅ LUGN GATA I POPULÄRA SVARTBÄCKEN!

Trevlig 2:a med modern öppen planlösning. Närhet till Torbjörnstorg där man finner stort serviceutbud med bl.a. välsorterad matbutik, sushirestaurang, apotek, blomsteraffär och konditori. Cykel och promenadavstånd ner till city.

Planlösningen ger: Välkomnande hall med förvaring, renoverat kök i öppen anslutning till vardagsrum med utgång till balkong i solsäkert västerläge, stort sovrum samt badrum med badkar och tvättmaskin.

I entréplan så finns ett barnvagnsförråd!

Goda kommunikationer i området med flera busslinjer och cykelvägar till city. Belägen ett stenkast från Fyrishov och för den friluftsintresserade så finns även de vackra promenadstråken längs Fyrisån samt Röborundan i närheten, där du joggar, eller promenerar till de välbekanta Kungahögarna i Gamla Uppsala.

Här bor du i en förening där man bl.a. erbjuder medlemmarna samlingslokal, övernattningsrum, motionsrum och hobbyrum.

I övrigt så finns ett förråd som hör till bostaden som ligger på samma plan som lägenheten.

Besök gärna föreningens hemsida: http://brfknut.se

Varmt välkomna på visning!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Idrottsgatan 17, Såld i Svartbäcken, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad