Såld

Luthagen, Uppsala

Humlegatan 1

Slutpris: 1 750 000 kr

Humlegatan 1

Välplanerad och rymlig 2 rok med möjlighet till 3 rok!

Möjlighet till 3 rok!

Välkommen till denna trevliga och smart planerade 2 rok i lugna kvarter i populära Luthagen, med fina ytskikt och stilfulla materialval. Här finns chansen att bygga ytterligare ett rum till 3 rok.

Planlösningen erbjuder välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob, rymligt vardagsrum med utgång till balkong och öppen planlösning mot renoverat kök med rymlig matplats, helkaklat badrum samt rymligt sovrum med garderobsvägg som även har utrymme för arbetsplats. Denna planlösning ger även möjlighet till ytterligare ett rum. Under maj 2023 installerades en luftvärmepump från Panasonic till lägenheten.

Här bor du i ett attraktivt område med närhet till allt Uppsala har att erbjuda som till exempel gångavstånd till universitet och studier, nationer och gymanläggningar. Runt hörnet har du fina promenadstråk utmed Fyrisån och Stabbyskogen ligger bara ett stenkast bort. Vid Mimmi Ekholms plats finns ICA Nära, apotek och flera restauranger. Nelins matvaruaffär ligger även den nära till hands och Fyrishovs stora utbud av aktiviteter har du också nära till. Bra bussförbindelser och närhet till motorvägens påfart.

Till bostaden hör ett förråd i källaren.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Humlegatan 1, Såld i Luthagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad