Såld

Kungsängen, Uppsala

Hugingatan 11

Slutpris: 3 480 000 kr

Hugingatan 11

3,5:a med två härliga balkonger!

Välkommen till denna hemtrevliga 3,5:a, med ett lugnt och härligt läge intill vackra Mjölnarparken och med mycket kort avstånd till city samt resecentrum.
Lägenheten är mycket välplanerad och erbjuder stora och rymliga ytor samt praktiska rum och mycket förvaringsmöjligheter!
Planlösningen fördelar sig på ett rymligt vardagsrum med möjlighet att öppna upp till kök om du föredrar öppen planlösning. Vardagsrummet har plats för din stora soffgrupp och utgång till den inglasade balkongen. Köket har generöst med förvaring och arbetsyta samt plats för större matgrupp. I lägenheten finner du även två sovrum varav det ena med utgång till ytterligare en balkong riktad mot föreningens innergård, samt ett extra rum som lämpar sig väl som kontor och ett badrum med bl a badkar, tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, rymlig klädkammare samt i förråd i källarplan.

Trivsam förening med barnvänlig innergårdsmiljö, egen tvättstuga och gästlägenhet. Föreningen har gott om garageplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar.

Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområde och grönskande årummet precis intill. Ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen samt flera bra restauranger och livsbedelsbutik i den direkta närheten. Du har Mjölnarparken som granne och ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården och sjukhusområdet.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hugingatan 11, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad