Såld

Kungsängen, Uppsala

Hugingatan 11

Slutpris: 3 995 000 kr

Hugingatan 11

3,5:a högt upp i hus med två inglasade balkonger i olika väderstreck!

Välkomna till en ytterst välplanerad 3,5:a belägen högt upp i hus med stora fönsterpartier som bjuder på vidsträckt vy över stora delar av Kungsängens grannskap. Genomtänkt planlösning med väl tilltaget vardagsrum som bjuder in till fina sammankomster i skönt möblemang. Separat kök med plats för rejält matbord, goda förvaringsmöjligheter och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva, detta gynnar både matberedningen och umgänge. Två rejäla sovrum som båda rymmer dubbelsäng samt ytterligare möblemang och ett mindre rum som kallas "halvrum" och gärna agerar barnrum eller kanske arbetsrum? Stort våtutrymme med dusch-, tvätt- och torkmöjligheter. God förvaring med rymlig klädkammare, platsbyggda garderober samt externt förråd i källarplan.

Det bästa med bostaden är de två inglasade balkongerna i sydost respektive nordväst som förlänger de varma årstiderna. Båda balkongerna är stora med öppningsbara fönster och vetter åt varsin gård, ena fångar dagens varmaste soltimmar och den andra bjuder på fantastiska solnedgångar. Båda är utrustade med belysning, eluttag och rymmer generöst möblemang samt egna planteringar.

Bostad inredd i klassisk skandinavisk stil med materialval som smälter in med övrig inredning och sedan kombineras med nymålade väggar och enhetliga parkettgolv. Njut av nyproduktionens alla fördelar med stora fönster som släpper in rikligt med dagsljus, rejäla rum, helkaklat våtutrymme, god klädförvaring i platsbyggd garderob samt i klädkammare, hiss från markplan, bra ljudisolering, lättillgänglig parkering i fastighetens garage och extern förvaring i källarförråd.

Bostadsrättsförening med god ekonomi, normal belåning, fördelaktigt bredbandsavtal samt bostadsrättstillägg inkluderat i månadsavgiften. Det finns lättillgängliga garageplatser, invändigt cykelförråd, tvättstuga, barnvagnsförråd, övernattningsrum och mycket välvårdad innergård med grönska som byter skepnad med årstiderna, platser för rekreation och lekplats.

Kungsängen eller som man förr kallade det Industristaden är det område i Uppsala som utvecklats allra mest de senaste åren, nu är de flesta fastigheter resta och innergårdarna omsorgsfullt iordninggjorda med platser för rekreation och omgivande grönska. Mitt i denna stadsdel har man bildat ett mysigt torg som ligger skyddat från trafikerade gator med ett par butiker och restauranger, denna yta agerar även mötesplats för de olika bostadsrättsföreningarna. I området finns även populära förskolor, två gym, två frisersalonger, skönhetssalong, mataffär, apotek samt en cykel- och gångbro som knyter ihop Kungsängen och Stadsträdgården. Anna Petrus park belägen mellan Sågargatan och Mältargatan erbjuder rekreation för vuxna och roliga lekytor för både små och stora barn. Det är även smidigt för pendlare då Kungsängen har en egen entré till Resecentrum. Kring Fyrisån finns långa, vackra promenadstråk. På Studenternas samlas alla sportfantaster, här finns både en sommararena och en vinterarena.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hugingatan 11, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad