Kommande bostad

Kungsängen, Uppsala

Hugingatan 11

Pris enl ök
area icon Yta
  • 107 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 320 kr/mån
floors icon Våning
  • 5 av 7 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2010
Hugingatan 11

Välkommen till denna ljusa 4,5:a med två stora balkonger!

Modern lägenhet med genomgående vacker ekparkett och ljus färgsättning. Lägenheten har ett utmärkt läge i huset på våning 5 av 7 med hiss från markplan. Fastigheten är byggd 2010 och med lägenheten medföljer ett rymligt källarförråd.

Välplanerad lägenhet med gott om förvaringsutrymme. Planlösningen ger er; Välkomnande hall med gott om förvaring, rymligt vardagsrum i öppen planlösning med köket, halvrum (se den alternativa planlösningen) tre rymliga sovrum, två badrum varav den ena med tvättutrustning. Lägenheten har två stora balkonger och en av dem är inglasad.

Gemensamt har man en trevlig innergård med bl.a. lekplats, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter som medlemmar är välkomna att nyttja. Varmgarage finns i källaren, kösystem tillämpas men i dagsläget finns lediga platser. I markplan finns även en gemensam tvättstuga samt uthyrningsrum (se bilder) vilket är ovanligt i nyproducerade fastigheter.

Kungsängen är ett mycket populärt område till följd av det fördelaktiga pendlarläget och närheten till centrum. I området finns både förskolor, restauranger och gym och ett stenkast härifrån ligger matkedjan Willys. Bostaden är även nära belägen den vackra Fyrisån med mysiga naturstråk, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Inom 5-10 minuters promenadavstånd nås stadsträdgården, Akademiska sjukhuset , Studenternas samt allt annat vad Uppsala har att erbjuda. En lägenhet som bör upplevas på plats!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Hugingatan 11, Snart till salu i Kungsängen, Uppsala Planlösning från Hugingatan 11, Snart till salu i Kungsängen, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad