Såld

Kungsängen, Uppsala

Hugingatan 11

Slutpris: 4 825 000 kr

Hugingatan 11

Välkommen till denna ljusa 4,5:a med två stora balkonger!

Modern lägenhet med genomgående vacker ekparkett och ljus färgsättning. Lägenheten har ett utmärkt läge i huset på våning 5 av 7 med hiss från markplan. Fastigheten är byggd 2010 och med lägenheten medföljer ett rymligt källarförråd.

Välplanerad lägenhet med gott om förvaringsutrymme. Planlösningen ger er; Välkomnande hall med gott om förvaring, rymligt vardagsrum i öppen planlösning med köket, halvrum (se den alternativa planlösningen) tre rymliga sovrum, två badrum varav den ena med tvättutrustning. Lägenheten har två stora balkonger och en av dem är inglasad.

Gemensamt har man en trevlig innergård med bl.a. lekplats, trädgårdsmöbler och grillmöjligheter som medlemmar är välkomna att nyttja. Varmgarage finns i källaren, kösystem tillämpas men i dagsläget finns lediga platser. I markplan finns även en gemensam tvättstuga samt uthyrningsrum (se bilder) vilket är ovanligt i nyproducerade fastigheter.

Kungsängen är ett mycket populärt område till följd av det fördelaktiga pendlarläget och närheten till centrum. I området finns både förskolor, restauranger och gym och ett stenkast härifrån ligger matkedjan Willys. Bostaden är även nära belägen den vackra Fyrisån med mysiga naturstråk, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Inom 5-10 minuters promenadavstånd nås stadsträdgården, Akademiska sjukhuset , Studenternas samt allt annat vad Uppsala har att erbjuda. En lägenhet som bör upplevas på plats!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hugingatan 11, Såld i Kungsängen, Uppsala Planlösning från Hugingatan 11, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad