Såld

Kungsängen, Uppsala

Hugingatan 11

Slutpris: 3 365 000 kr

Hugingatan 11

Bo med utmärkt läge, två härliga balkonger och hiss från markplan i stabil förening med bra avgift!

Välkommen till denna hemtrevliga 3,5:a, med ett lugnt och härligt läge intill vackra Mjölnarparken och med mycket kort avstånd till city samt resecentrum. Nu ges äntligen tillfälle att förvärva denna mycket tilltalande lägenhet i genomgående fräscht skick, i stabil förening med bra avgift. Lägenheten är mycket välplanerad och erbjuder stora och öppna sociala ytor samt praktiska rum och mycket förvaringsmöjligheter!
Planlösningen fördelar sig på ett rymligt och delvis öppet vardagsrum och kök, med gott om plats för både större soff- och matgrupp. Köket har generöst med förvaring och arbetsyta. Från vardagsrummet finner ni utgång till lägenhetens ena balkong riktad mot nordväst. Till lägenheten finner ni även två sovrum varav det ena med utgång till ytterligare en balkong riktad mot föreningens innergård och sydöst, samt ett extra rum som uppfyller sig väl som kontor och ett badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, rymlig klädkammare samt i förråd i källarplan.

Mycket välskött förening med god ekonomi och barnvänlig innergårdsmiljö, egen tvättstuga och gästlägenhet i föreningen. Föreningen har 88 garageplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar för endast 800 kr/mån. I dagsläget är det kort kö till en parkeringsplats!

Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområde och grönskande årummet intill lägenheten. Kungsängen är ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen samt flera bra restauranger och service i området. Du har nya Mjölnarparken som granne och ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden, Årummet och kajplatser för fritidsbåten. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården och sjukhusområdet.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hugingatan 11, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad