Såld

Södermalm - Mariatorget, Stockholm

Hornsgatan 29F, 2 tr ÖG

Slutpris: 4 580 000 kr

Hornsgatan 29F, 2 tr ÖG

Sekelskiftesetta (möjlig tvåa!) med låg avgift, balkong och kvällssol i lugnt läge över gård!

Välkommen till denna sekelskiftesetta (möjlig tvåa!) anno 1900 i hjärtat av Södermalm där det charmiga lantliga möter det moderna lugnt belägen över idyllisk innergård. Här har man bevarat de gamla vackra trägolven, stuckatur, och dörrar med fina spegel-lister som kombinerats med moderna vitvaror i matchande stil. Trägolv i original möter vita väggar och stora fönster ger fint ljus till bostaden. Generös takhöjd om ca 3,30 m. Hallen är rymlig och har goda förvaringsmöjligheter i de platsbyggda garderoberna. Högt i tak och fint ljusinsläpp från övriga rum. Köket har vackra dubbeldörrar till den rymliga balkongen mot den lummiga innergården och här finns plats för matbord med extra utrymme för gäster. Originalgolvet i trä har en vit ton och gråa stenplattor har bevarats framför arbetsbänken. Modernt med vitvaror i stål och köksluckor i gammaldags lantlig stil samt vita kakelplattor hela vägen upp till tak. Gasolspis, nedsänkt diskho och inbyggda spotlights under skåpen. Vardagsrum har likaså trägolv i original, högt i tak, vacker stuckatur och det stora fönsterpartiet skänker massor av ljus till rummet. Stort och rymligt med plats för både soffgrupp och privat sov-avdelning som här har skärmats av med praktisk gardin från taket. Här finns även möjlighet att sätta in ett kök, se alternativ planritning. Här finns även en rymlig inbyggd garderob bakom dörr med spegel-lister. Det helkaklade, badrummet är vitt och fräscht med matchande stora vita golvklinkers samt dusch. Källarförråd om ca 4-5 kvm. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

BRF Rosendal Större 26 är en äkta bostadsrättsförening med 35 lägenheter i Stockholm. För föreningens medlemmar finns tvättstuga, cykelförvaring och barnvagnsrum samt en mycket charmig innergård med vackra planteringar, trädgårdsmöbler och grill.

Mariatorgets närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Några pärlor är Falafelbaren, Morfar Ginko och populära Folkbaren. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Här finner ni den omtalade Monteliusvägen med dess vackra promenadstråk, Olle Adolphsons park och Ivar Los Park med deras vidunderliga vy över vackra Söder Mälarstrand och Riddarfjärden med dess vatten och båtliv. Inom en kort promenad når du Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett stort utbud av butiker. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hornsgatan 29F, 2 tr ÖG, Såld i Södermalm - Mariatorget, Stockholm Planlösning från Hornsgatan 29F, 2 tr ÖG, Såld i Södermalm - Mariatorget, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad