Såld

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Hornsgatan 156, 3tr

Slutpris: 3 350 000 kr

Hornsgatan 156, 3tr

Ljus och charmig sekelskiftesetta med vacker kakelugn!

Välkommen till en ljus och charmig sekelskiftesetta där varje kvadratmeter nyttjas till fullo! Bostaden är belägen i trendiga Hornstull med all tänkbar service.

- Fungerande kakelugn
- Vackra sekelskiftesdetaljer
- Fint ljusinsläpp
- Generös takhöjd om ca 3,23m
- Källarförråd
- Välskött förening
- Tunnelbanan runt hörnet (ca 1-2 minuter)
- Flygbussarna runt hörnet
- Attraktivt område

Nu saluförs en yteffektiv sekelskiftesetta om 34 välplanerade kvm i vacker fastighet anno 1903. Bostaden har välbevarade sekelskiftesdetaljer som återfinns i bland annat vackert trägolv, stuckatur, höga golvlister och fungerande kakelugn. Stora fönster med speglade fönsternischer och generös takhöjd om ca 3,23m ger genomgående rikligt ljusflöde och härlig rymd. Ljust och luftigt vardagsrum med plats för säng och soffa och klassiskt kök med plats för ett mindre matbord invid fönstret. Fint badrum och generös hall med plats för avhängning. Bostaden har bra förvaring i två inbyggda garderober samt extern förvaring i ett källarförråd.

Här bor du i välskötta Brf Släggan 11 som är en äkta bostadsrättsförening som äger marken. Till medlemmarnas förfogande finns en lummig innergård, gemensam tvättstuga, festlokal och två stycken cykelrum.

Med den kreativa atmosfären har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4 och 54.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad