Såld

Södermalm, Stockholm

Hornsgatan 100, 3 tr

Slutpris: 12 600 000 kr

Hornsgatan 100, 3 tr

Sällsynt sekelskiftesdröm i hjärtat av Södermalm!

Mycket sällsynt möjlighet att förvärva en fantastisk sekelskiftesdröm med Södermalms bästa läge. Denna bostad, högt upp i huset, erbjuder alla de tidstypiska detaljer såsom originalstuckaturer, kakelugnar och en enastående takhöjd på över 3,2m. Bostaden upplevs som ljus, luftig och mycket välplanerad.

Bostadsföreningen Uven U.P.A är en äkta bostadsförening med mycket god ekonomi som äger marken. Föreningen har stora dolda tillgångar i form av oexploaterad vind men även ett stabilt kassaflöde från uthyrda lokaler. Föreningen utförde stambyte under 2022.

Här bor du i hjärtat av Södermalms puls, med närhet till Mariatorgets utbud av kaféer och restauranger med mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Några pärlor som inte får missas är Falafelbaren, Marie Levaue, Morfar Ginko och populära Folkbaren. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Uppe på toppen hittar du promenadstråk längs Monteliusvägen som bjuder på storslagen utsikt över Riddarfjärden. Men även Tantolunden och Årstavikens vackra grönområde och promenadstråk.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hornsgatan 100, 3 tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad