Såld

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Holländargatan 9A

Slutpris: 6 615 000 kr

Holländargatan 9A

LJUS OCH SOLIG LÄGENHET MED TVÅ FRANSKA BALKONGER MOT LUMMIG TRÄDGÅRD

Nu finns möjligheten att bo i en mycket ljus 2,5:a i den unika och vackra stadsträdgården på Drottninggatan bredvid Centralbadet - en oas mitt i Stockholm. Med stora fönster i fil har lägenheten ett rikligt ljusinsläpp och två franska balkonger i sydväst med rogivande utsikt över Centralbadet. Bostaden är i genomgående fint skick med en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilrent och välplanerat kök. Harmoniskt sovrum med generös förvaring samt ett stort rum som kan disponeras som ett sovrum, gästrum eller kontor om så önskas. Helkaklat badrum utrustat med badkar samt förberett för tvättmaskin.

Gemensam stor takterrass med en storslagen utsikt över Stockholms innerstad sju kyrkspiror på Vasastan, Norrmalm, Kungsholmen och Södermalm. Takterassen med sina ca 100 kvm är möblerad med blommor, träd, grill-och sittplatser för flera sällskap, som är bokningsbar för medlemmar. Fastigheten står på östra sidan av Centralbadsparken, vägg i vägg med Centralbadet. Fastigheten nås både från bilvägen Holländargatan 9A och från parken Drottninggatan 88F. Den grönskande stadsträdgården där fastigheten är belägen kantas av historiska byggnader, en byggnad från 1600-talet förutom Centralbadet och författarförbundets hus som anlades i början av 1900-talet. Trädgården ägs och sköts av Stockholm stad och har rikligt med planteringar, fruktträd, fiskdamm och skulpturer. På entréplan finns en restaurang som har sin uteservering i parken. Föreningens lokaler har en mycket god intäkt.

Drottninggatan är motsvarigheten till Köpenhamns Ströget. Gatan kantas av restauranger, caféer och affärer. Gatan sträcker sig från Observatorielunden till Gamla stan. Hötorget, Centralen, Stureplan och Kungsträdgården nås till fots på några minuter från lägenheten. Bostaden erbjuder ett antikt och lugnt kvarter i citypulsen med dess omfattande utbud av teatrar, biografer, museer, shopping och musikställen.

Kontakta mäklaren för visning!

Michelle Lundblad
Ansvarig mäklare

Michelle Lundblad

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michelle

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Holländargatan 9A, Såld i Vasastan - Norrmalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad