Till salu

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Holländargatan 9A

Pris enl ök
area icon Yta
  • 63 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 064 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1939
Holländargatan 9A

LJUS OCH SOLIG LÄGENHET MED TVÅ FRANSKA BALKONGER MOT LUMMIG TRÄDGÅRD PÅ DROTTNINGGATAN

Nu finns möjligheten att bo i en mycket ljus trea i den unika och vackra stadsträdgården på Drottninggatan bredvid Centralbadet - en oas mitt i Stockholm. Med sex fönster i rad i sydväst har lägenheten ett rikligt ljusinsläpp. Två franska balkonger i söderläge med rogivande utsikt över Centralbadet. Välkomnande hall med god avhängning och bra förvaringsmöjligheter. Öppen planlösning med goda sociala ytor i vardagsrum och kök. Sovrum med två dörrar kan göras om till två mindre rum med en glasvägg om så önskas. Badrum är förberett för tvättmaskin vid önskemål. Föreningen har en välutrustad gemensam tvättstuga.

Gemensam stor takterrass med en storslagen utsikt över Stockholms innerstad sju kyrkspiror på Vasastan, Norrmalm, Kungsholmen och Södermalm. Takterassen med sina ca 100 kvm är möblerad med blommor, träd, grill-och sittplatser för flera sällskap, som är bokningsbar för medlemmar.

Fastigheten står på östra sidan av Centralbadsparken, vägg i vägg med Centralbadet. Fastigheten nås både från bilvägen Holländargatan 9A och från parken Drottninggatan 88F. Den grönskande stadsträdgården där fastigheten är belägen kantas av historiska byggnader, en byggnad från 1600-talet förutom Centralbadet och författarförbundets hus som anlades i början av 1900-talet. Trädgården ägs och sköts av Stockholm stad och har rikligt med planteringar, fruktträd, fiskdamm och skulpturer. På entréplan finns en restaurang som har sin uteservering i parken.

Drottninggatan är motsvarigheten till Köpenhamns Ströget. Gatan kantas av restauranger, caféer och affärer. Gatan sträcker sig från Observatorielunden till Gamla stan. Hötorget, Centralen, Stureplan och Kungsträdgården nås till fots på några minuter från lägenheten. Bostaden erbjuder ett antikt och lugnt kvarter i citypulsen med dess omfattande utbud av teatrar, biografer, museer, shopping och musikställen.

Föreningens lokaler har en mycket god intäkt. Varmt välkommen!

Intresseanmälan
Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Holländargatan 9A, Till salu i Vasastan - Norrmalm, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad