Såld

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Holländargatan 9 A , 7 tr, Högst upp

Slutpris: 7 750 000 kr

Holländargatan 9 A , 7 tr, Högst upp

Högst upp i huset med stor terrass om 13 kvm i privat läge med fantastisk utsikt över takåsarna!

Högst upp i huset med stor terrass om 13 kvm i privat läge med fantastisk utsikt över takåsarna! Ljus och ytterst välplanerad tvåa i mycket bra skick. Stor terrass om 13 kvm med förmiddagssol. Högst upp i huset med fritt insynsskyddat läge, magisk utsikt över Stockholms takåsar. Stilfull fungerande öppen spis skapar charm och känsla. Stora eleganta fönsterparti med mycket ljusinsläpp i hela bostaden. Stilrent renoverat kök med diskmaskin och exklusiva vitvaror i form av Smeg och Lofra. Smakfullt, helkaklat badrum med dusch. Bra förvaring i form av ett flertal garderobssektioner. För extern förvaring finns ett källarförråd. Stambytt fastighet med hiss. Föreningens gemensamma takterrass har fantastisk utsikt över Centralbadet, takåsar och föreningens idylliska innergård.

Toppläge i Vasastan/Norrmalm med närhet till shopping, gym, restauranger, caféer, nöjen, mataffärer och all service. Utanför porten finns trevliga bageriet Le Violon Dingue. Runt hörnet finns Drottninggatans populära gågata och Hötorget med dess saluhall, biograf mm. Centralbadet med dess grönskande gård belägen invid föreningens innergård. Ypperliga kommunikationer med T-bana Hötorget och bussar. Centralstationen med Arlanda Express finns på några minuters promenadavstånd. Närhet till Stureplans puls samt flera av innerstadens lummiga parker som Observatorielunden, Tegnérlunden, Vasaparken, Humlegården och Kungsträdgården. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Holländargatan 9 A , 7 tr, Högst upp, Såld i Vasastan - Norrmalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close