Såld

Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Holländargatan 9 A, 5 tr

Slutpris: 4 150 000 kr

Holländargatan 9 A, 5 tr

Högt upp i huset med stor kungsbalkong om ca 8 kvm med fantastisk utsikt över takåsarna!

Högt upp i huset med stor kungsbalkong om ca 8 kvm med fantastisk utsikt över takåsarna, privat insynsskyddat läge. Ljus och välkomnande bostad, rikligt med ljusinsläpp i form av stora fönsterpartier. Vacker fiskbensmönstrad ekparkett och högt i tak. Charmigt kök i original samt serveringsskåp i original. Välplanerad etta, möjlig tvåa. Stilrent, helkaklat badrum med golvvärme och handdukstork med värmefunktion. För extern förvaring finns ett källarförråd. Föreningen har en gemensamma takterrass med fantastisk utsikt över Centralbadet, takåsar och föreningens idylliska innergård.

Toppläge i Vasastan/Norrmalm med närhet till shopping, gym, restauranger, caféer, nöjen, mataffärer och all service. Utanför porten finns trevliga bageriet Le Violon Dingue. Runt hörnet finns Drottninggatans populära gågata och Hötorget med dess saluhall, biograf mm. Centralbadet med dess grönskande gård belägen invid föreningens innergård. Ypperliga kommunikationer med T-bana Hötorget och bussar. Centralstationen med Arlanda Express finns på några minuters promenadavstånd. Närhet till Stureplans puls samt flera av innerstadens lummiga parker som Observatorielunden, Tegnérlunden, Vasaparken, Humlegården och Kungsträdgården. Ett område att trivas i för den som vill njuta av det bästa innerstaden erbjuder med en unik kvarterskänsla.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Holländargatan 9 A, 5 tr, Såld i Vasastan - Norrmalm, Stockholm Planlösning från Holländargatan 9 A, 5 tr, Såld i Vasastan - Norrmalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad