Såld

Stockholm

Hökens Gata 1, 5 tr

Slutpris: 3 810 000 kr

Hökens Gata 1, 5 tr

Välplanerad 2:a med mycket låg avgift i absolut toppläge på Södermalm!

Högst upp i huset hittar ni denna välplanerade 2:a i ett oslagbart toppläge mitt emellan Mosebacke och Götgatsbackens vimlande folkliv och puls. Tidigare bygglov för altan finns som just nu förnyas av säljaren, se alternativt planritning för altanens framtida placering. Bostaden har trevliga egenskaper som snyggt parkettgolv som löper genom lägenheten och ger harmoni, vackert burspråk som ger härlig ljussättning och estetiskt tilltalande materialval. Lägenheten är i genomgående gott skick. I det luftiga vardagsrummet som ligger i öppen planlösning med köket, får man vackert ljusinsläpp genom stort burspråk med fyra stora fönster. Här får man plats med såväl större soffgrupp som matplats för fyra personer. På ena kortsidan ramar köket med sina vita fronter, snyggt in rummet. Generös arbetsbänk ger gott om arbetsutrymme för den matlagningsroade. Den maskinella utrustningen erbjuder allt man kan behöva. Sovrummet ligger rofyllt avsides med möjlighet att ha dubbelsäng. Via hallen kommer man in i det rymliga badrummet som har dusch. Lägenheten har bra förvaring i fristående garderob i hallen och stort tillhörande förråd om 6 kvm. På samma våningsplan finns ett barnvagnsrum som delas med övriga på samma plan. Utmärkta kommunikationer med Slussens tunnelbanestation precis runt hörnet.

Här bor du på ett eftertraktat läge i historiska kvarter med Götgatans mångsidiga shopping och intensiva folkliv bara ett stenkast bort. Trots detta upplevs området som lugnt och avskilt med många vackra kulturfastigheter. Uppe på Katarinaberget har du en enastående utsikt med härliga promenadstråk längs Fjällgatan eller Katarinavägen. Strosa runt längs kullerstensgatorna och ta en fika på Stockholms mysigaste kafé vid Mosebacke Torg. 

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hökens Gata 1, 5 tr, Såld i , Stockholm Planlösning från Hökens Gata 1, 5 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad