Såld

Bromma - Höglandet, Stockholm

Höglandstorget 2

Slutpris: 9 550 000 kr

Höglandstorget 2

Vindsvåning på Höglandstorget!

Med underbart läge på trivsamma Höglandstorget finns nu chans till denna vindsvåning, mitt i villaidyllen!

Spatiös och trivsam vindsvåning med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Terrass med öppningsbar vikvägg av glas. 3 stora sovrum. Kvalitetskök från Kvänum. Badrum och gästtoalett. Gemensam trädgård med uteplats och grill!

Fastigheten är belägen invid Höglandstorget med café, biograf, boulebana, hårsalong, sushi restaurang, förskola, skola och 12:ans hållplats. På trädgårdssidan finns gemensam trädgård med gemensam uteplats och ett gårdshus med mindre förråd för trädgårdsredskap mm. Med 12:an, Brommas älskade spårvagn, når du Alvik på 11 minuter.

På några minuter promenerar man till Mälarens strand där ljuvliga strandpromenader och bad finns. Invid Ålstens båtklubb finns den mysiga restaurangen Bryggan som är öppen den varma årstiden.

Nockeby Torg och Ålstensgatan finns också inom promenadavstånd med all sin service. Ett unikt villalikt boende för en praktisk och trivsam vardag.

Välkommen till Höglandstorget 2!

Ansvarig mäklare

Isabella Lindell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Isabella

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Höglandstorget 2, Såld i Bromma - Höglandet, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad