Såld

Södermalm - Mariatorget, Stockholm

Högbergsgatan 75 A, 4 tr

Slutpris: 5 925 000 kr

Högbergsgatan 75 A, 4 tr

STILREN OCH SMAKFULLT RENOVERAD SÖDERPÄRLA - HÖGT UPP I HUSET - TRIVSAM BALKONG - LÅG AVGIFT

Bo granne bland såväl rogivande parker som stadspulsen! Välkommen upp till våning fyra där en smakfullt renoverad och noga genomtänkt tvårummare väntar. Med ett nyligen stilrent renoverat kök och ett generöst och luftigt vardagsrum med utgång till en trivsam balkong i högt läge finns här fina förutsättningar för att bo och må. Redan från första stund infinner sig den nyrenoverade känslan i köket som erbjuder allt man behöver samt gott om utrymme för matbord med flertalet hungriga gäster. Även vardagsrummet bjuder in till social samvaro med gott om plats för önskad soffgrupp och även arbetshörna om så önskas. Balkongen blir rummets naturliga förlängning och här kan man blicka ut mot vackra byggnader samt sköta om sina odlingar för den med gröna fingrar. Bostadens sovrum erbjuder plats för såväl dubbelsäng med tillhörande sängbord som övrigt önskat möblemang. Det stilrena, helkaklade badrummet i bra storlek är utrustat med praktisk duschhörna samt tvättmaskin. Den välkomnande hallen har plats för avhängning samt förvaring i garderobsväggen och om inte det räcker har du även nyttjanderätt till ett källarförråd i föreningen. Dessutom har föreningen en trivsam och grönskande innergård med flertalet sittgrupper och grill vilket blir som ett extra rum sommartid att njuta av. Vill du bo välplanerat, nyrenoverat och bekvämt i hjärtat av södermalm har du hittat helt rätt!

BRF Stören 19 är en äkta bostadsrättsförening på Södermalm som består av 63 st lägenheter där 62 st är upplåtna med bostadsrätt och en st är upplåten hyresrätt med samt två st lokaler som är upplåtna med hyresrätt på Adressen Högbergsgatan 75 i Stockholm. I månadsavgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till en trevlig innergård med grillplats med tillhörande grillar. Dessutom finns bibliotek, snickarrum, tvättstugor, cykelförråd samt barnvagnsförråd i varje trapphus.

Här bor du i hjärtat av Södermalm med allt du kan önska dig inom behagligt gångavstånd! Mariatorgets närområde bjuder på en mängd trendiga kaffebarer, restauranger och matbutiker. Några pärlor är Falafelbaren, Marie Levaue, Morfar Ginko och populära Folkbaren. Här finns även Mariaberget som är ett av Stockholms vackraste kulturkvarter. Uppe på toppen hittar du promenadstråk längs Monteliusvägen som bjuder på storslagen utsikt över Riddarfjärden. Inom en kort promenad når du Medborgarplatsen med saluhall och biograf samt Götgatsbacken med ett stort utbud av butiker. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans röda linje och ett flertal bussar.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Högbergsgatan 75 A, 4 tr, Såld i Södermalm - Mariatorget, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad