Till salu

Ormberget, Västerås

Högbergsgatan 5

8 850 000 kr
area icon Yta
  • 286 m2 boarea
  • 52 m2 biarea
  • 1 349 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1929
Högbergsgatan 5

Två villor/hem på en fastighet med en smakfull disposition på tomten. Utan insyn till varandra.

Fantastisk möjlighet att förvärva en underbart charmig fastighet med möjlighet till mycket bra boendeekonomi. Andra försäljningen på 105 år! Fastigheten är högt belägen och har en insynsskyddad, underbar trädgård.
Perfekt för generationsboende, egen verksamhet eller uthyrning.
På denna centralt belägna fastighet på Ormberget/Jakobsberg, med ca 10 minuters promenad till Stora Torget, finns en underbar trädgård som omgärdas av syrénhäck och andra insynsskyddande växter som gör att man kan njuta av trädgården i full avskildhet.
Det större huset har en mycket välplanerad planlösning med gott om utrymme för den större familjen. I den sociala delen finner du en välkomnande entré och hall, ett stort vardagsrum, öppet kök med matsal med utgång till uteplats och trappa ned i trädgården, bibliotek samt gästtoalett. Ett perfekt hus för umgänge!
Källarvåningen passar ypperligt för övernattande gäster eller tonåringar som kan rumstera fritt med egen ingång och badrum.
På tomten finns ytterligare ett hus om ca 100 kvm boyta som passar för generationsboende, övernattande gäster, egen verksamhet eller uthyrning för en trygg boendeekonomi.
För den händige finns också ett större varmgarage med vatten och avlopp för hobbyverksamhet eller bilen. Ovanför garaget finns det också en vind för förvaring.
På tomten finns det gott om parkeringsplatser och ett cykelförråd samt en gammal jordkällare som förefaller vara intakt med möjligheter till iordningsställande.
Här finns allt du behöver för att trivas och skapa ditt drömhem!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 11 juni, 15:30 - 16:00
Anmäl mig

Margaretha Humble

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad