Såld

Stockholm

Högbergsgatan 24, 2 tr

Slutpris: 6 320 000 kr

Högbergsgatan 24, 2 tr

Stilren & ljus funkistrea - 2 badrum - balkong i söder - bo lugnt och avskilt i historiska kvarter!

Bo lugnt och avskilt i historiska kvarter och på populär adress i denna stilrena och ljusa funkispärla med soldränkt balkong och utsikt mot Katarina kyrka! Välkommen hit för att trivas med välplanerade ytor där varje kvadratmeter får sin fulla rätt och där ljusinsläppet är påtagligt med fönster i två väderstreck. Här är det enkelt att finna sig tillrätta och att bjuda hem många med den öppna planlösningen mellan ett stilrent kök och vardagsrum där dessutom balkongen ligger i anslutning som blir som ett extra rum under sommarhalvåret. Här kan du njuta av en lugn stund i fritt läge med rogivande utsikt mot Katarina kyrka. Bostaden har två fina sovrum med fönster som vetter mot den lugna innergården, två helkaklade och stilrena badrum samt en rymlig hall med gott om plats för avhängning och flertalet garderober. Från den välkomnande hallen tar du dig snabbt ut till innergårdens lugna oas i samma plan med sittmöbler och grillmöjligheter. För den som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till ett källarförråd i föreningen.

Brf Fjällpalatset omfattar totalt 37 lägenheter samt två lokaler som hyrs ut till externa näringsidkare, en frisersalong och ett planerat kontor/galleri. Husen ritades av arkitekterna Hagstrand & Lindberg och uppfördes 1930-36. Föreningens medlemmar har nyttjanderätt till den trevliga innergården, tvättstuga samt cykelställ på innergården.

Här bor du på ett eftertraktat läge i historiska kvarter med Götgatans mångsidiga shopping och intensiva folkliv bara ett stenkast bort. Trots detta upplevs området som lugnt och avskilt med många vackra kulturfastigheter. Några favoriter i området som inte bör missas är Södra Teatern med Jazzbrunch och Woodstockholm. Uppe på Katarinaberget har du en enastående utsikt med härliga promenadstråk längs Fjällgatan eller Katarinavägen. Strosa runt längs kullerstensgatorna och ta en fika på Stockholms mysigaste kafé vid Mosebacke Torg. Bra kommunikationer med tunnelbanan Slussen och bussar som tar dig till stadens alla hörn.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Högbergsgatan 24, 2 tr, Såld i , Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad