Såld

Höganäs, Uppsala

Höganäsgatan 8B

Slutpris: 1 220 000 kr

Höganäsgatan 8B

Kvadratsmart etta i fint skick, belägen i hemtrevliga Höganäs!

Trevligt belägen, en halv trapp upp i 30-tals fastighet ligger denna välplanerade etta. Planlösningen erbjuder ett vardagsrum med plats för förslagsvis en mindre soffa och matgrupp samt loftsäng, ett charmigt kök i bra skick, ett helkaklat badrum med dusch samt en hall med avhängning. Genomgående äldre trägolv, generös takhöjd, fräscht badrum och ett härligt ljusflöde är några av alla de egenskaper som gör detta till ett hem att verkligen trivas i.

Föreningen har en mycket välskött fastighet och god ekonomi. Här erbjuds de boende bl a tillgång till en grön och lummig innergård med trädgårdsmöbler.

I Höganäs bor du nära granne med affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, Systembolaget, apotek, blomsterhandel och flertalet populära restauranger. Närhet till gym och intilliggande parker. Promenera till centralstationen gör du på endast några minuter och lika nära har du den centrala stadskärnan. Bra bussförbindelser i närheten till fastigheten!

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Höganäsgatan 8B, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad