Såld

Höganäs, Uppsala

Höganäsgatan 7A

Slutpris: 1 800 000 kr

Höganäsgatan 7A

Charmig etta med vindskaraktär i hus från 30-talet!

Mycket ljus och charmig etta med härlig vindskaraktär! Högst upp i huset, med hiss från markplan ges nu möjlighet att förvärva denna mysiga lägenhet med ett högt och insynsskyddat läge. Fastigheten är från 1932 och är ritad av arkitekten Gunnar Leche, i lägenheten hittar du bevarade tidstypiska detaljer så som plankgolv, serveringskåp, högt i tak och stora fönsterpartier med äldre beslag.
Här bor du i attraktiva Höganäs, med ett optimalt läge till Uppsala centrum och allt staden har att erbjuda.

Lägenheten är i genomgående ljust och fint skick. Planlösningen inrymmer en inbjudande hall med garderober och avhängning samt en inre hall med plats för möblemang, ett kök med gott om förvaring i bl a äldre skåp och plats för matbord, ett ljust och luftigt vardagsrum med plats för både soffa och säng samt ett badrum med badkar.

BRF Ull är en mycket bra förening med en välskött fastighet och god ekonomi. I avgiften ingår bl a kabel-tv och bredband. Föreningen erbjuder medlemmarna bl a tillgång till en trevlig och lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt en samlingslokal och bastu.

Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns bl a gym och affärshuset Kvarnen med handel och restauranger. Intill finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress. Utmärkt promenadavstånd till city!

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad