Såld

Höganäs, Uppsala

Höganäsgatan 4C

Slutpris: 2 050 000 kr

Höganäsgatan 4C

Ljus och välplanerad 30-talslägenhet med närhet till både Universitet och Centralstationen!

Välkommen till denna väldisponerade lägenhet med genomgående planlösning, vilket ger gott om ljus och ett härligt, luftigt hem. Bostaden är attraktivt belägen i hemtrevliga Höganäs, utmärkt både för dig som lever studentliv och för dig som önskar optimala pendlarmöjligheter, tack vare närhet till både centrum, Ekonomikum och Centralstationen. Vackra 30-talsdetaljer såsom trägolv, tilltagen takhöjd och djupa fönsternischer.

Lägenhetens välutnyttjade 42 kvm bjuder dig på hall med avhängning och rymlig klädkammare, stort och inbjudande vardagsrum med härligt fönsterparti och plats för både soffgrupp och sovdel. Luftigt kök med matplats och mycket gott om förvaring, halvrum som med fördel kan användas som studie-/arbetshörna, sovalkov eller för ytterligare förvaring. Nyrenoverat badrum från 2023 med fina materialval!

Omtyckt förening med vacker 30-talsbyggnad och lummig, grönskande trädgård. I den vackra trädgården finns odlingsmöjligheter, trädgårdsgrupper samt grillmöjligheter. I Brf Saga finns förutom detta en nyrenoverad bastu med relaxavdelning, tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal och hobbyrum. I Höganäs, som är en grön och lugn men samtidigt stadsnära stadsdel, bor du med närhet till det mesta; gångavstånd till city och mycket nära till gym, restauranger, matbutiker etc. Kort cykeltur eller promenad till Universitetets fakulteter och nationsliv och endast 5 min cykeltur till Uppsala resecentrum.

Här har du hittat ett hem som du kommer att trivas i. Anmäl ditt intresse till mäklaren redan idag!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Höganäsgatan 4C, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad