Till salu

Höganäs, Uppsala

Höganäsgatan 4C

Nästa visning
calendar icon söndag 30 juni 12:15 - 12:45
  • price tag icon 2 787 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 050 000 kr
  • lamp and chair icon 1.5 rum och kök
area icon Yta
  • 42 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 787 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1933
Höganäsgatan 4C

Ljus 30-talslägenhet med närhet till både Universitet och Centralstationen - låg månadsavgift!

Välkommen till Höganäs och denna mycket charmiga 30-talslägenhet belägen i en välskött förening med grönskande innergård. Här bor du med de tidstypiska detaljerna bevarade såsom stora fönsterpartier, fina trägolv samt högt i tak. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp, ljusa ytskikt och stora sällskapsytor i vardagsrummet! Planlösningen erbjuder hall med plats för avhängning och förvaring i intilliggande klädkammare, kök med mycket förvaring i över- och underskåp och plats för matgrupp intill fönster. Rymligt vardagsrum med stort fönsterparti samt ett halvrum som kan nyttjas till studie-arbetshörna eller sovalkov. Nyrenoverat och fräscht badrum från 2023 med fina materialval!

Omtyckt förening med vacker 30-talsbyggnad och lummig, grönskande trädgård. I den vackra trädgården finns odlingsmöjligheter, trädgårdsgrupper samt grillmöjligheter. I Brf Saga finns även en nyrenoverad bastu med relaxavdelning, tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal och hobbyrum. I Höganäs, som är en grön och lugn men samtidigt stadsnära stadsdel, bor du med närhet till det mesta; gångavstånd till city och mycket nära till gym, restauranger och matbutiker. Kort cykeltur eller promenad till Universitetets fakulteter och nationsliv och endast 5 min cykeltur till Uppsala resecentrum.

Flexibelt tillträde! Kontakta mäklaren vid intresse!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 30 juni, 12:15 - 12:45
Anmäl mig
Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Höganäsgatan 4C, Till salu i Höganäs, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad