Till salu

Höganäs, Uppsala

Höganäsgatan 4A

Nästa visning
calendar icon torsdag 2 maj 17:30 - 18:00
2 750 000 kr
area icon Yta
  • 68 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 279 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1933
Höganäsgatan 4A

Rymlig 2,5a i fint skick med vackra detaljer bevarat från sitt ursprungliga 30-tal!

Välkommen till Höganäsgatan 4 A och denna charmiga lägenhet i välskött 30-tals fastighet ritat av Gunnar Leche. Med sitt gavelläge får du ett fantastiskt ljusflöde under nästa hela dagen, genom fönsterpartier i tre olika väderstreck. Här hittar du eftertraktade tidstypiska detaljer så som högt i tak, genomgående välbevarade trägolv, serveringsskåp och djupa fönsternischer med vackra beslag. Lägenheten är i ett smakfullt och fint skick där moderna inslag i form av bl a nytt kök samspelar med äldre charm. Planlösningen fördelar sig på en hall med gott om förvaring, en större möblerbar inre hall med förvaring i klädkammare med plats för arbetshörna för den som önskar, ett rymligt sovrum med garderober och klädkammare. Ett stilrent kök med plats för matgrupp och gott om förvaring i bland annat äldre bevarade skåp samt ett ljust och luftigt vardagsrum och ett badrum med badkar. God extern förvaring i form av tre förråd.

BRF Saga är en välskött och trivsam förening med en stor och grönskande innergård med trädgårdsmöbler. I källaren finns det även cykelförråd (samt på gården), bastu och samlingslokal för de boende att nyttja. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. Vackra promenadstråk i grönområden vid Röbo som tar dig vidare bort mot Gamla Uppsala högar. Direkt närhet till grönska vid Höganäsparken. I närområdet finns bl a gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger. Intill finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress. Utmärkt promenadavstånd till city. Samtidigt som du får ett väldigt centralt läge behöver du inte oroa dig för någon trafik, då gatan framför är ytterst lite trafikerad.

Missa inte denna lägenhet, anmäl ditt intresse till mäklaren idag.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! torsdag 2 maj, 17:30 - 18:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Höganäsgatan 4A, Till salu i Höganäs, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad