Såld

Höganäs, Uppsala

Höganäsgatan 4 B

Slutpris: 2 495 000 kr

Höganäsgatan 4 B

30-talsdröm med originaldetaljerna bevarade och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier!

De klassiska 30-talsdetaljerna uppenbaras redan i hallen med extra takhöjd, välvda tak, vackra djupa fönsternischer med prydliga beslag och fönsterbrädor av sten, platsbyggd förvaring, spegeldörrar, höga vita golvsocklar och gedigna trägolv.

Ni når bostaden via en halvtrappa i vackert, brett trapphus med stora fönsterpartier. I bostaden möts ni upp av hall med god avhängningsyta samt en välkomnande vy. Väl tilltaget vardagsrum med stort fönsterparti mot fastighetens baksida och gott om plats för sällskapsgrupp, tv-möbel och ytterligare möblemang om så önskas. Rymligt kök med matplats och all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva och praktiskt städskåp. Sovrummet är stort med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang och det är god förvaringsyta i platsbyggda garderober som löper längs vägg. Kaklat våtutrymme från stamrenoveringen med badkar. Mycket god extern förvaring i två källarförråd samt ett vindsförråd.

Välmående bostadsrättsförening med de större renoveringarna gjorda, låg belåning per kvadratmeter och högst inbjudande, grönskande innergård med flertalet möbelgrupper att nyttja, grillplats och lekplats. I källarplan finns många gemensamma utrymmen att nyttja såsom nyligen renoverad bastu med relaxavdelning, samlingslokal för många gäster med både pingisbord och piano, hobbyrum, gemensam tvättstuga med torkrum och god invändig cykelförvaring.

Bo i attraktivt, centralt men ändå lugnt område nära Höganäsparken som bjuder på rekreation, fina lekytor och roliga pulkabackar under vintern. Nära köpcentrumet Kvarnen med bl a populära restauranger, attraktiv mataffär, kemtvätt, blomsterhandel och Systembolag. Uppsala konsert & kongress finns en rask promenad bort, ni har nära torghandeln på Vaksala torg, det är nära Resecentrum och Uppsalas stadskärna når ni på ett par minuters promenad. Goda parkeringsmöjligheter på kringliggande gator med boendeparkering samt på grusplan invid järnvägen.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Höganäsgatan 4 B, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad