Såld

Höganäs, Uppsala

Höganäsgatan 4 B

Slutpris: 2 040 000 kr

Höganäsgatan 4 B

30-talsdröm som vördnadsfullt renoverats med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier!

Drömmen för den som söker en 1,5:a med riktig sovdel! De klassiska 30-talsdetaljerna uppenbaras redan i hallen med extra takhöjd, välvda tak, vackra djupa fönsternischer med prydliga beslag, höga vita golvsocklar och gedigna trägolv. Vidare finns rejält skafferi med dekorativ pärlspont, fönsterprydd skjutdörr mot sovdel, vackra element och dekorativt lås till badrum. Bostad som vördnadsfullt renoverats och där moderna detaljer vävts in i en harmonisk blandning med de äldre.

Ni når bostaden via vackert, brett trapphus med stora fönsterpartier och i bostaden möts ni upp av hall med god avhängningsyta samt välkomnande vy. Väl tilltaget vardagsrum med stort fönsterparti mot fastighetens baksida och gott om plats för sällskapsgrupp, tv-möbel och ytterligare möblemang om så önskas. Rymligt kök som renoverades år 2014 med all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva, praktiskt skafferi och plats för matbord. Sovdelen är rymlig där man idag har en säng som är 140 cm bred och god förvaringsyta i garderob som löper längs vägg. Kaklat våtutrymme som renoverades av fackman år 2018 med badkar och stilrena inredningsdetaljer. Mycket god extern förvaring i två källarförråd samt ett vindsförråd.

Välmående bostadsrättsförening med de större renoveringarna gjorda, låg belåning per kvadratmeter och högst inbjudande, grönskande innergård med flertalet möbelgrupper att nyttja, grillplats och lekplats. I källarplan finns många gemensamma utrymmen att nyttja såsom nyligen renoverad bastu med relaxavdelning, samlingslokal för många gäster med både pingisbord och piano, hobbyrum, gemensam tvättstuga med torkrum och god invändig cykelförvaring.

Bo i attraktivt område nära Höganäsparken som bjuder på rekreation, fina lekytor och roliga pulkabackar under vintern. Nära köpcentrumet Kvarnen med bl a populära restauranger, attraktiv mataffär, kemtvätt, blomsterhandel och Systembolag. Uppsala konsert & kongress finns en rask promenad bort, ni har nära torghandeln på Vaksala torg, det är nära till Resecentrum och Uppsalas stadskärna når ni på ett par minuters promenad.

Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Höganäsgatan 4 B, Såld i Höganäs, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad