Såld

Höganäs, Uppsala

Höganäsgatan 4 B

Slutpris: 2 050 000 kr

Höganäsgatan 4 B

Ljus, välplanerad 1,5:a med funktion av en 2:a, perfekt pendlarläge!

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 30-tals lägenhet som är belägen i det centrala och populära området Höganäs. Bostaden ligger i en välbevarad fastighet på en lugn bakgata med närhet till Vaksala torg och med gångavstånd till citykärnan

Bostadens cirka 55 m² är genomgående i fint skick, modert upprustad men bevarad i dess äldre charm. Stora fönster samt härlig takhöjd ger en god känsla av rymd. Tack vare byggåret erbjuds tidstypiska detaljer så som trägolv, vackra spegeldörrar, serveringsskåp och djupa fönsternischer. Till detta ett renoverat, stort badrum.

Den välplanerade planlösningen ger er; välkomnande hall med funktion av sovrum med klädkammare, stort rymligt vardagsrum. Fint kök med bra förvaringsmöjligheter och diskmaskin samt exklusivt renoverat badrum med dusch och tvättmaskin.

Stor och avskild trädgård med uteplatser och grillmöjlighet om sommaren. Bastu och relaxrum finns i källaren.

Inom räckhåll finns Vaksala torg, UKK och tillgång till service i affärshuset Kvarnen. Höganäs har ett centralt läge, mindre än en kilometers gångavstånd till centrum. I området finns flera träningsanläggningar och det är nära till nationer och Universitetet. Det ligger utmärkt till för den växande skaran stockholmspendlare. På mindre än 10 minuters promenad är du på resecentrum, där du hoppar på tåget eller bussen till huvudstaden eller vidare ut i landet.

Klas Winter
Ansvarig mäklare

Klas Winter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Klas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Höganäsgatan 4 B, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad