Såld

Centrum, Uppsala

Höganäsgatan 11B

Slutpris: 2 390 000 kr

Höganäsgatan 11B

Charmig 2:a i attraktiva Höganäs - skuldfri förening!

Välkommen till Höganäs och denna mycket charmiga 30-talslägenhet belägen i en obelånad förening intill den grönskande Höganäsparken! Här bor du med de tidstypiska detaljerna bevarade såsom stora fönsterpartier, fina trägolv samt högt i tak. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp, fina ytskikt och stora sällskapsytor i vardagsrummet!

Planlösningen erbjuder en hall med avhängningsmöjligheter, inre möblerbar hall samt kaklat badrum utrustat med bland annat tvättmaskin. Det rymliga vardagsrummet öppnar upp för socialt umgänge och ger en ljus och luftig känsla. Vidare finns kök med plats för matgrupp intill fönster, stort sovrum samt goda förvaringsmöjligheter i klädkammare.

Bostadsrättsföreningen har en väldigt god ekonomi och är en skuldfri förening, vilket återspeglar sig på den låga avgiften. Som boende erbjuds du bland annat tillgång till den grönskande innergården med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

Höganäs har ett utmärkt centralt läge med promenadavstånd på ca 10 minuter till citykärnan och resecentrum. Detta erbjuder perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med livsmedelsbutik, apotek, systembolag och restauranger. Intill finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress

Charmig bostad som bör upplevas på plats! Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Höganäsgatan 11B, Såld i Centrum, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad