Såld

Södermalm - Högalid, Stockholm

Högalidsgatan 50B, nb över gård

Slutpris: 3 420 000 kr

Högalidsgatan 50B, nb över gård

Välplanerad bostad med charmiga originaldetaljer som möter en modern elegans mot lummig innergård!

Välplanerad bostad med charmiga originaldetaljer som möter en modern elegans mot lummig innergård! Här har ni 38 väloptimerade kvadratmeter som erbjuder en perfekt bostad för singeln likväl som för paret. Ni har en inbjudande hall, ett ljust och modernt badrum, fullt utrustat kök med en social och öppen planlösning mot vardagsrummet och ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng. (Queensize står där i dagsläget.) Lägenheten pryds av flertalet charmiga originaldetaljer såsom stuckatur, takrosett, speglade pardörrar, fina trägolv, stora fönsterpartier och en generös takhöjd. Till bostaden ingår även ett rymligt vindsförråd om ca 6 kvm för ytterligare förvaring!

Här bor ni i en välskött fastighet och stabil förening med låga avgifter och en mycket låg skuldsättning. Med den kreativa atmosfären har Hornstull ett rikt folkliv, här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger med gemytlig atmosfär. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många!

Varmt välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad