Såld

Södermalm - Hornstull, Stockholm

Högalidsgatan 46 A, 2 tr

Slutpris: 6 775 000 kr

Högalidsgatan 46 A, 2 tr

Nyrenoverad och stilfull tvåa med sekelskiftesdetaljer, balkong och lugnt läge invid Högalidsparken!

Bo lugnt och stillsamt med grönskande Högalidsparken som granne i denna nyrenoverade pärla som präglas av stilfulla och smakfulla materialval. Här trivs man från första stund med flertalet fina detaljer i sekelskiftesstil såsom takrosetter, djupa fönsternischer och speglade dörrar där dessutom den generösa takhöjden om ca 3 meter ihop med fönster i två väderstreck bidrar till fint ljusflöde genom hela bostaden. Dessutom infinner sig den komfortabla känslan av nyrenoverat med nymålade väggar i behaglig kulör, ett snyggt enhetligt nyslipat och oljat trägolv samt generösa rum där samtliga har nydragen el med infrästa kablar. Det tilltalande köket i stilrent utförande bjuder in såväl den matlagningsglada kocken som de hungriga gästerna som slår sig ner vid bordet intill. Den maskinella utrustningen är påkostad och detaljerna är noga utvalda. I direkt anslutning via dubbeldörrar nås bostadens trivsamma balkong som vetter mot den rogivande innergården och har dessutom bästa sydvästläge vilket bäddar för flertalet minnesvärda stunder. Det inbjudande och rymliga vardagsrummet inrymmer plats för önskade möbler och har ett fint ljusflöde från fönsterpartiet. Det generösa sovrummet erbjuder gott om plats för dubbelsäng och övriga möbler samt en arbetshörna om så önskas. Centralt i bostaden finns badrummet i vitt med praktisk duschhörna som kan bytas ut mot ett badkar för den som önskar. Till sist en ljus och välkomnande hall med gott om plats för avhänging och dessutom förvaring i form av två platsbyggda garderober. För den som önskar extra förvaring finns dessutom nyttjanderätt till källarförråd om ca 6kvm. Sammantaget en bostad att längta hem till.

HSB BRF Mejseln är en äkta bostadsrättsförening på Södermalm, Stockholm som äger 1 fastighet med 27 bostadsrättslägenheter på adresserna Högalidsgatan 46A, Högalidsgatan 46B och Pålsundsgatan 4.. För föreningens medlemmar finns nyttjanderätt till övernattningsrum i källaren där man har tillgång till bastu, dusch, toalett och ett fullt utrustat kök. I källaren finns även plats för cykelförvarning, två sällskapsrum, styrkepass rum (förråd). Föreningen har även en gemensam gård för medlemmar samt ett barnvagnsrum i A-porten. Dessutom finns en tvättstuga.

Med sin kreativa atmosfär har Hornstull kommit att bli ett av Södermalms trendigaste områden. Här finns vatten och grönområden inpå knuten med Tantolundens parkliv och Bergsunds strands vackra vyer. Den nybyggda gallerian erbjuder nischade butiker, matvarubutiker och ett flertal restauranger och barer med gemytlig atmosfär. Guldkorn som inte bör missas är Tjoget, Bistro Barbro, Käk och Laika. Missa heller inte kvartersbion Bio Rio med historiska lokaler vid Hornstulls Strand. Här är valmöjligheterna många! April till och med september kan du hänga på Hornstulls marknad, där kan du både hitta ett och annat loppisfynd och äta gott från foodtrucksen. Här är kommunikationerna utmärkta med tunnelbanans röda linje som tar dig till centralen på 8 minuter och flera busslinjer såsom buss 4 och 54.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Högalidsgatan 46 A, 2 tr, Såld i Södermalm - Hornstull, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad