Till salu

Gunsta, Uppsala

Hjulaxelvägen 146

  • price tag icon 5 102 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr Utgångspris
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 72 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 102 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2022
Hjulaxelvägen 146

Modern 3:a i natursköna Gunsta med balkong i västerläge och närhet till Uppsala!

Nyproducerad 3:a på 72 kvm, belägen på andra våningen med egen entré och en härlig balkong i västerläge mot föreningens gård. Här bor du i Brf BoKlok Skrindan i Gunsta, där modernt boende möter natursköna omgivningar.

Den stora och öppna vardagsrum-/köksdelen med det moderna köket bjuder på väl tilltagen förvaring och bra bänkytor. Stora fönster och välplanerade ytor hjälper till att förstärka den rymliga känslan. En egen balkong i västerläge och eftermiddagssol. Badrummet är stort och rymmer både tvättmaskin och torktumlare, ovan dessa finner du en bänkskiva för goda arbetsytor. Från hallen så når du klädkammaren som rymmer det mesta. Ett kallförråd om ca 4 kvm tillhör och ligger i en länga ett 10-tal meter från lägenheten.

BoKlok Skrindan är en nybyggd och familjevänlig förening som erbjuder ett tryggt och gemytligt boende. Här finns lekplatser, gemensamma uteplatser och närhet till natursköna promenadstråk. Parkering finns ledigt för dig som boende och föreningen har satsat på laddning för elbil. Föreningen har även solceller monterade som genererar el till föreningen samt att man tecknat kollektivt avtal som man debiterar de boende efter förbrukning.

I Gunsta bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt. Här finner ni även populära rekreationsområden som Fjällnoraområdet, sjön Trehörningen och Vedyxaskogen, samtidigt som du på ca 10 minuter tar dig in till Uppsala med bil. Området har bra kommunikationer och kollektivtrafiken trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge. För den som föredrar att cykla finns det cykelväg längsmed hela vägen till Uppsala. Under sommarsäsongen går också museijärnvägen Lennakatten från Uppsala förbi Gunsta och ända till Faringe.

I dag finns det tre förskolor i området samt grundskola i närliggande Funbo som är från förskoleklass till årskurs tre. Södra Gunsta kommer att fortsätta växa under de närmsta åren i enlighet med kommunens översiktsplan. Här planerar man för ett nytt centrum och service samt även nya förskolor, grundskola parker samt idrottshall. Se kommunens hemsida för mer information: https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/bostader/

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Sofia Wictorsson för mer information, på 072-253 80 99 eller sofia.wictorsson@widerlov.se!

Intresseanmälan
Sofia Wictorsson
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia
Jesper Ackelman
Assisterande mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Hjulaxelvägen 146, Till salu i Gunsta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad