Såld

Björknäs, Nacka

Hjortängsvägen 22D

Slutpris: 6 600 000 kr

Hjortängsvägen 22D

Stort flexibelt radhus som passar alla olika familjekonstellationer. Ett hem att trivas i!

Magiskt radhus för alla olika familjekonstellationer. Stilren design och påkostade materialval. Måste upplevas på plats. Ett av områdets kanske bästa läge. Ett hem att trivas i!

Dessa attraktiva och natursköna radhus smälter snyggt in i den rogivande omgivningen. Här får du ett tre plans radhus med stora sociala ytor, möjlighet till många sovrum då studioplan kan disponeras med två ytterligare. Sen har ni en soldränkt baksida med stor trall och stora gräsytor för lek och aktiviteter. Till bostaden har ni också en parkeringsplats. Laddbox finns installerat. Flera gästparkeringar finns utanför.

- Barnvänligt
- Motionsmöjligheter
- Nära till matbutik
- Nära till förskola och skola och idrottsanläggningar
- Närmaste grundskola årskurs F-9 är Björknässkolan
- 3 sovrum, möjlighet att ha 5 sovrum
- Fantastiskt läge där du har nära till allt
- God ekonomi i föreningen
- Ett förråd om 3,7 kvm i anslutning till entrén

I bostaden välkomnas du av en rymlig hall med gott om förvaring och yta för familjens skor och ytterkläder. Badrummet på entréplan nås praktiskt direkt från hallen och är fullt utrustat med dusch, handfat, wc, tvättmaskin och torktumlare. Vidare in har du köket med en väldigt trevlig köksö och separat matplats för hela familjen. Praktiskt kök med gott om arbetsytor och förvaring. Fint ljusinsläpp från både norr och söder när du vistas här. Ett extra plus med köket är att du hela tiden kan umgås med familjen/vännerna i detta kök då köksön är mot sällskapsytorna. Självklart är köket fullt utrustat maskinellt med induktionshäll, varmluftsugn, kyl och frys i fullhöjd, köksfläkt, diskmaskin och micro. Bänkskivan är i fin marmor. Längst in i bostaden har du ett fantastiskt vardagsrum för hela familjen. Från vardagsrummet tar man sig ut till bostadens pärla, uteplatsen på baksidan. Här har du både altan och en gräsmatta i värmande söderläge med sol från morgon till kväll.

En trappa upp i huset har du tre fantastiska sovrum med gott om klädförvaring, plats för större säng och även skrivbord. Från ena sovrummet finns även en walk in closet som sväljer bra många plagg. Det många familjer älskar med denna klädkammare är att har man småbarn går det att göra detta till en perfekt barnkammare, eget rum men ändå gränsande till föräldrarna. Badrum nummer två finns på övre plan där man kan både duscha, bada badkar och gå på toaletten.

Sist men inte minst en studioplan!
En fantastisk samlingplats för hela familjen med vänner. Magiskt takfönster som öppnas upp som en balkong. Här kan det spelas pingis, käka långbordsmiddagar, kolla film, jobba. Eller göra om hela våningen till 2 sovrum och ett mindre allrum om sovrum behövs. Kom och spana i bostaden på plats med mig så kan jag garantera att vi kommer hitta bästa lösningen för er. Bostaden funkar för alla familjekonstellationer.

I Björknäsområdet finns flera förskolor och skolor precis intill. Närmaste gymnasium ligger vid Nacka Forum, Nacka Gymnasium.

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hjortängsvägen 22D, Såld i Björknäs, Nacka Planlösning från Hjortängsvägen 22D, Såld i Björknäs, Nacka Planlösning från Hjortängsvägen 22D, Såld i Björknäs, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad