Såld

Stockholm

Hjalmar Söderbergs Väg 10, 3 tr

Slutpris: 6 900 000 kr

Hjalmar Söderbergs Väg 10, 3 tr

Inflyttningsklar trea med utsikt över slottsparken!

Längta hem till ett nyproducerat och Svanenmärkt hem intill Kristinebergs slottspark med anor från 1600-talet. Bo trendsäkert med sober färgsättning, genomgående noga utvalda materialval och väl tilltagna rum. Att bo Svanenmärkt innebär god ljudisolering, bra ventilation och energisnålt. Innanför säkerhetsdörren möts du av en välkomnande, ljus hall med praktisk klinker på golv. Goda sällskapsutrymmen i form av delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - här kan du laga mat och samtidigt hålla dina gäster sällskap. Flertalet fönster i två väderstreck i kombination med ljusa väggar bidrar till en känsla av öppenhet. Stilrent Marbodalkök i vitt med gott om förvaring och och vitvaror från Electrolux. Utgång till trivsam balkong i insynsskyddat drömläge med utsikt mot slottsparken. Två bra sovrum varav det större utrustat med praktisk klädkammare bakom skjutdörrar. Helkaklat, stilrent badrum utrustat med golvvärme för de frusna fötterna samt tvättmaskin och torktumlare. Hiss direkt ner till föreningens garage för den bilburne. Till lägenheten finns nyttjanderätt till ett förråd på entréplan. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Brf Kristinebergs Slottspark registrerades 2017 och upplåter 182 bostadslägenheter samt 6-7 lokaler med hyresrätt. Föreningen består av 3 st hus med gemensam gård. Garage med 101 p-platser för 1 750 kr/mån (25 elbilsplatser - elförbrukning faktureras separat) 9 MC-platser för 600 kr/månad. Fiber är indraget i huset, 100/100 Mbit/s. I avgiften ingår även ett grundutbud på cirka 20 kanaler, ComHem är operatör. Föreningen har cykelförråd, kombinerat barnvagns och rullstolsförråd med laddningsmöjligheter för rullstolar, ett gårdshus med gemensamhetslokal, trivsam innergård med odlingslådor, samt miljörum för sopsortering.

Välkommen till idylliska Kristineberg där du bor med närhet till såväl vattnet som all tänkbar service runt knuten. Området är mycket uppskattat för sina härliga badklippor, parker och promenadstråk utanför porten! Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor. Hornsbergs strand samt Fredhälls trevliga badklippor bara 1 minut bort! Härliga promenad- och joggingstråk sträcker sig längst med vattnet och tar dig runt hela Kungsholmen. Populära Rålambshovsparken och Norr Mälarstrand samt Hornsbergs Strand ligger inte långt bort. På Lindhagensgatan ligger Lindhagens galleria där man bland annat finner ICA Maxi, apotek och systembolag, det finns även ett flertal gym i närheten. Bra kommunikationer med T-bana Kristineberg samt ett flertal bussar tar dig bl a till Fridhemsplan på ett par minuter. Cyklar till T-centralen gör du på ca 10 min och till härliga Rålambshovsparken på mindre än 5 min. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Hjalmar Söderbergs Väg 10, 3 tr, Såld i , Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close